Saturday, 21 April 2012

kucing siapa ni?


post kali ni offtopic sikit dr ttc. kucing siapala yg ikut aku balik rumah ni? time tu aku baru balik sekolah. nak naik tangga naik tingkat 2 tengok ada kucing ni duk mengiau-ngiau.buat panggil2 sikit terus ikut aku naik ke rumah. bila kita buka pintu rumah tanpa segan silu terus masuk rumah kita..kidnap la sekejap kucing ni.hihi.

kalau tengok dari rupa mungkin kucing ni milik jiran aku yg duk kat bawah.mungkin time keje tuannya tinggalkan kat luar.sebab lepas tu dah jarang nampak kucing ni.itula yg susahnya nak jaga kucing kalau duk rumah flat kuarters yg macam ni. susah nak jaga kucing ngan nak bercucuk tanam..eii tak sabarnya nak masuk rumah sendiri.

ni pulak kucingku yg kat kampung. kucing yg mengada-ngada.suka sangat mengacau time kita nak online..tengokla gayanya..ggrr..

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. hai salam perkenalan. jemput ke blog sy.

    ReplyDelete
  2. hai sizuka..sama2 kita tukar link :)

    ReplyDelete